Stöd oss

Vill du stödja utveckling av den här hemsidan för prostatacancer. Så är du mer än välkommen. Den här sidan drivs som ett svettigt fritidsprojekt där varje kostnad är för stor och varje bidrag är välkommet.

Du kan stödja oss t ex ett litet ekonomiskt bidrag för att drifta den här sajten - vilket förutom gratis tid är det enda som kostar just nu.

Du kan också annonsera här på sajten, antingen om du har något du vill förmedla eller om du vill sälja något. Då lägger vi ut de ntill höger om själva sidorna. Vi gillar dock inte sådant som är skumt, opassande, av typen undermedel eller "egenfixade läkemedel som botar allt". Det vi själva skriver om är verkligt och på riktigt.

Ett stöd som är väldigt välkommet är också om du har egna erfarenheter eller kunskaper som kan lyfta innehållet på denna sajt. Skriv och berätta vad du vet och kan - mottages mer än gärna.Kontakta oss på: info@prostatacancerinfo.se

Bankgiro: Kommer så småningom - maila så tar vi det då (kanske som ett litet belopp direkt till bolaget som självklart vill ha betalt för att driva denna sajt)